Home Praktische info voor Het Kleine Wijk

Praktische info voor Het Kleine Wijk

Praktische info

Website Beschrijving
Gezondheidscentrum Ondiep www.gezondheidscentrumondiep.nl/ Gezondheidscentrum aan Boerhaaveplein 100, in Utrecht. Met huisartsenpraktijk, apotheek en fysiotherapie.
Ondiep op Utrecht.nl https://www.utrecht.nl/wonen-en-leven/wijken/wijk-noordwest/de-wijk/ondiep/ De wijk Ondiep in Noordwest Utrecht beschreven.
Verkeerswerkgroep Ondiep http://www.verkeerswerkgroepondiep.nl/ De verkeerswerkgroep wil het algemene aanspreekpunt zijn voor alle verkeersontwikkelingen in de wijk Ondiep voor zowel de bewoners als voor de gemeente.
GrOeNDIEP Wijkgroenplan-Noordwest.pdf Dat het in Ondiep niet alleen om de ‘stenen’ gaat, maar ook om ‘groen’, bewijst het project grOeNDIEP. In dit project wordt samen met bewoners gekeken hoe er meer groen kan komen in Ondiep.
Wijkservicecentrum NoordWest https://www.utrecht.nl/wonen-en-leven/wijken/wijk-noordwest De wijk Noordwest is een van de tien wijken van Utrecht. Noordwest heeft drie subwijken: Zuilen, Ondiep en Pijlsweerd. Wijkservicecentrum Noordwest is het gemeentelijk aanspreekpunt voor bewoners en ondernemers uit deze drie wijken.
Me’kaar Utrecht https://www.mekaarutrecht.nl/ Me’kaar (voorheen Portes) is een brede welzijnsorganisatie in de stad Utrecht en verricht welzijnswerk in Utrecht Noord West
Wijkraad Noordwest http://www.wijkraadnoordwest.nl/ De wijkraad Noordwest is een onafhankelijk en zelfstandig adviesorgaan, dat het college van burgemeester en wethouders gevraagd en ongevraagd adviseert over zaken die spelen in de wijk Noordwest.
Digitale nieuwsbrief Noordwest http://www.utrecht.nl/smartsite.dws?id=77381 Wijkservicecentrum Noordwest verstuurt maandelijks een digitale nieuwsbrief
met het meest actuele nieuws uit de wijk én een speciale rubriek ‘Krachtwijken’.
TamTam TamTam ? De TamTam is een krant voor Het Kleine Wijk.

 

Cultuur

Website Beschrijving
Ondiep, een vergeten hoofdstuk http://www.hetondiep.nl/ Website over historie van Ondiep met doel om de soms negatieve berichtgeving omtrent de wijk een positieve draai te geven.
Ondiep TV www.ondieptv.nl Wekelijks tv-programma door en voor bewoners uit de wijk Ondiep.

 

Nieuws

Website Beschrijving
Unieuws.nl http://www.unieuws.nl/ Nieuwssite van RTV Utrecht
RTV Utrecht http://www.rtvutrecht.nl/ Website van RTV Utrecht
AD Utrechts Nieuwsblad http://www.ad.nl/utrecht Website van het gelijknamige dagblad.
De Weekkrant Stadsblad Utrecht www.stadsbladutrecht.nl Website van de huis-aan-huis-krant
Ons Utrecht http://www.echo.nl/ut-ou/ Ons Utrecht is een Nederlands huis-aan-huisblad dat wordt verspreid in de gemeente Utrecht.

 

Sport

Website Beschrijving
Voetbalvereniging D.H.S.C http://www.vvdhsc.nl/ Na de fusie tussen DOS en Holland in 2004 ging deze club als
DHC’04 door het leven.
In 2007 is daar de vereniging Stichtse Boys aan toegevoegd.
Vandaar de nieuwe naam:
D.H.S.C. (DOS-Holland-Stichtse Boys-Combinatie).
Dart Club Utrecht http://www.dartclubutrecht.nl/ Dart Club Utrecht

 

Scholen

Website Beschrijving
Brede school Ondiep http://www.bredeschoolutrecht.nl/ondiep Brede School Ondiep is een samenwerkingsverband tussen de basisscholen Jules Verne, Rietendak en Boemerang (locaties West en Oost) en wijkbureau Noordwest. Deze partijen vormen samen het kernoverleg van de Brede Ondiep School.
Jules Verne basisschool www.obsjulesverneutrecht.nl/ Basisschool
Rietendak basisschool www.bsrietendak.nl/ Basisschool
De Boemerang basisschool www.deboemerangutrecht.nl/ Basisschool

 

Wonen

Website Beschrijving
Funda: Huizen te koop in Ondiep www.funda.nl/koop/utrecht/ondiep/ Koopwoningen in Ondiep, Utrecht, Utrecht aangeboden op funda.nl.
Mitros http://www.mitros.nl/wijken/wijken-utrecht/ondieppijlsweerd/ Informatie over Ondiep op de site van woningcorporatie Mitros.
WeetMeer Ondiep http://www.weetmeer.nl/buurt/Utrecht/Ondiep/03440222 Statistieken over bewoners van de buurt Ondiep