Home Over de wijk

Over de wijk

Bewonersvereniging Het Kleine Wijk

‘Beter een goede buur dan een verre vriend….’

In onze knusse wijk is het goed toeven! De bewonersvereniging zet zich in om dit zo te houden en om een platform te bieden waar bewoners elkaar ‘voor de gezelligheid’ kunnen ontmoeten. Wij doen dit door:

–          Een website waar je informatie over de wijk vindt maar waar je ook berichten en oproepen aan medebewoners kwijt kunt.

–          Activiteiten te organiseren in en rondom de wijk, zoals de Burendag in Het Kleine Park, de schoonmaakactie in de wijk of de Nieuwjaarsborrel.

–          Onze woonomgeving mooi te maken door mee te werken aan het ontwerp van het Kleine Park of geveltuintjes aan te leggen voor de huizen.

–          ….alle overige ideeën zijn van harte welkom!

Ben je nog geen lid van de bewonersvereniging? Hoe meer buren, hoe meer vreugd: wij heten je graag van harte welkom! Je kunt je opgeven via de link rechtsboven deze pagina. Het entreegeld bedraagt (eenmalig) € 24,-.

Vind je het leuk om actief te zijn in de wijk en mee te helpen met de organisatie van activiteiten of heb je ideeën voor activiteiten? Neem dan contact op met bestuur@hetkleinewijk.nl. Er is ook budget voor activiteiten.