Home TamTam Wordt vrienden van de TamTam, onze wijkkrant

Wordt vrienden van de TamTam, onze wijkkrant

406

Beste Het Kleine Wijk bewoners,

De TamTam is onze wijkkrant met leuke en informatieve berichten van en over onze wijk. De TamTam redactie geeft jaarlijks twee edities uit. Vanuit de gemeente zal de subsidie voor het uitgeven van papieren wijkkrantjes echter verdwijnen, vanuit o.a. duurzaamheidsoogpunt. Nu begrijpen wij als vereniging het laatste wel en proberen wij als wijk ook steeds groener te worden maar zijn wij ook van mening dat de TamTam een belangrijke bijdrage levert in onze wijk en dat wij hetzelfde niet gaan bereiken via een digitale nieuwsbrief. Wij willen daarom graag de TamTam op papier blijven uitgeven maar daarvoor hebben wij jullie hulp nodig! Eén editie van de TamTam kost nu ongeveer 90 euro, per jaar hebben we dus zo’n 180 euro nodig.

Wordt vrienden van de TamTam voor een bedrag van minimaal 5,00 euro per kalenderjaar en help ons om de TamTam op papier te kunnen blijven uitgeven. Omdat wij het belangrijk vinden dat de TamTam de gehele wijk bereikt blijven we hem wel overal bezorgen. Mochten we meer geld ophalen dan nodig, besteden we dit aan activiteiten voor de wijk (burendag, Buitenbios etc). Hierover wordt tijdens de ALV jaarlijks verantwoording afgelegd.

Meld je via onderstaand formulier aan als vriend en geef aan hoeveel je jaarlijks wilt doneren. Na aanmelding ontvang je een e-mail met informatie over betaling etc.

  • Vul in hoe je in de TamTam genoemd wilt worden. Dat kan bijvoorbeeld een bedrijfsnaam zijn, jouw eigen voor- en/of achternaam en eventueel die van een partner. Laat het veld leeg als je niet in de TamTam genoemd wilt worden.
  • Voer een nummer in van 5 tot 200.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.