Home Activiteiten Pergola in Het Kleine Park

Pergola in Het Kleine Park

1693

Stel je voor: het is een snikhete zomermiddag maar jij zit heerlijk in de koele schaduw van weelderige klimplanten. Boven je hoofd hangen rijpe druiven voor het grijpen en bloeien de prachtigste bloemen. Die droom willen wij als tuincommissie van bewonersvereniging Het Kleine Wijk werkelijkheid laten worden.

We hebben de afgelopen tien jaar veel energie gestoken in het ontwerpen, inrichten en verbeteren van het groen in Het Kleine Wijk, en dan vooral in Het Kleine Park. Nu willen we een kroon op het werk zetten door een pergola te bouwen boven de picknicktafel bij de glijbaan. En die te laten begroeien door mooie klimplanten. Daarmee maken we Het Kleine Park een nóg fijnere plek voor de buurt: lekker koel in de schaduw omringd door groen en bloemen.

Om dit te realiseren gaan we een aanvraag doen bij het initiatievenfonds van de gemeente. We gaan de gemeente vragen om de pergola voor ons te plaatsen. Daarna zullen we als tuincommissie zorgen voor de planten en het onderhoud. Bij de aanvraag laten we zien dat ons plan draagvlak heeft onder buurtbewoners. En dat zijn jullie! Jullie kunnen zorgen dat we deze droom verwezenlijken. Hoe? Door je steun aan het plan te geven. Dat kan op drie manieren:

1. Doe mee aan de poll op Facebook: groep Het Kleine Wijk of groep Bewonersvereniging Het Kleine Wijk.
2. Stuur een reply op de mail die je ontvangt via leden@hetkleinewijk.nl met de tekst ‘ja, ik vind de pergola in Het Kleine Park een goed idee’.
3. Onderteken de handtekeningenlijst. Dat kan in Het Kleine Park tijdens het tuinieren op zaterdag 6 juli (10.00-12.00u) en tijdens het lustrumfeest op zaterdag 13 juli (15.00-22.00u).

Enneh… je mag natuurlijk maar één keer reageren!

Alvast bedankt voor jullie steun!

Tuincommissie Bewonersvereniging Het Kleine Wijk