Home Algemeen Informatiekast in Het Kleine Park geïnstalleerd

Informatiekast in Het Kleine Park geïnstalleerd

2474
Informatiekast in Het Kleine Park

Sinds zaterdag 11 juli is Het Kleine Park verrijkt met een Informatiekast op A2-formaat. Naast de gedrukte nieuwsbrieven, de mailinglist, de website en Facebook een nieuw communicatiemiddel om activiteiten en overig nieuws van de bewonersvereniging te delen.

Over Het Kleine Wijk en Het Kleine Park

De Informatiekast is bedoeld om bewoners in Het Kleine Wijk en gebruikers van Het Kleine Wijk te informeren over de bewonersvereniging, komende activiteiten, wanneer er weer getuinierd wordt, wat er bloeit en groeit in Het Kleine Park etc. Wanneer je een wijkbrede activiteit hebt kun je een opgemaakte A4 (pdf, Word of Powerpoint bijvoorbeeld) mailen via het speciale formulier op deze site.

Openluchtbioscoop heeft de primeur

De Openluchtbioscoop die op 11 juli 2015 plaatsvond in Het Kleine Park had de primeur om als eerste activiteit in de Informatiekast te hangen.

Initiatiefnemer Daniël naast de Informatiekast in het Kleine Park

Initiatiefnemer Daniël naast de Informatiekast in het Kleine Park