Home Algemeen Hinnikwagen en Silent Disco op Burendag 2014

Hinnikwagen en Silent Disco op Burendag 2014

2226

Met nog een week te gaan komt Burendag 2014 Indian Summer steeds dichterbij. Het programma was al bekend, maar we verklappen alvast twee specifieke programma-onderdelen. Tijdens de Indianenspelen (14.00-16.00 uur) rijdt de Hinnik wagen, een paard en wagen, door Het Kleine Wijk. En tijdens de 90’s in the Park gaat het geluid op zacht met de Silent Disco.

Hinnikwagen

De Hinnikwagen maakt onderdeel uit van de Indianenspelen. Nadat we met z’n allen Indy & Jaan hebben verwelkomt, gaan de Indianenspelen spelen beginnen. De Indianenspelen bestaan uit een zestal spelen en een rondje in de Hinnikwagen door de wijk.

Silent Disco

Als je aan de 90’s denkt, denk je aan Flippo’s, de housebroek, TMF, 90210, TeleKids, Spice Girls, de casettesingel, Saved by the bell, de Discman en Kurt Cobain. De cd’s en platen uit de jaren 90 zijn inmiddels van zolder gehaald. Wat nog niet in de 90’s bestond was de Silent Disco. Maar dat mag de pret op 27 september niet drukken. Tijdens de 90’s in the Park gaan we geleidelijk over naar de Silent Disco. In onderstaande video zie (en hoor) je hoe een Silent Disco eruit ziet als Gloria Gaynor’s ‘I will survive’ wordt gedraaid waarmee de Hermes House Band in de 90’s een grote hit had.

Aanmelden diner tot en met maandag 22 september

Voor de Indianenspelen en de 90’s in the Park hoef je je niet aan te melden. Maar wel voor het diner. Je kunt je tot en met maandag 22 september aanmelden.