404 Error - page not found
We're sorry, but the page you are looking for doesn't exist.
You can go to the homepage

OUR LATEST POSTS

654

Een voorzichtig zonnestraaltje hier, een krokus en een narcis daar: we gaan weer tuinieren in Het Kleine Wijk!
Zaterdag 2 maart vanaf 10.00u gaan we aan de slag in Het Kleine Park. Je hoeft geen groene vingers te hebben; er zijn genoeg klusjes die echt iedereen kan. Neem voor deze editie mee:

  • snoeischaar
  • bruine kliko
  • ladder

Want we gaan de leibomen snoeien! We sluiten af met koffie/thee en wat lekkers. Jij komt toch ook helpen? Zo houden we Het Kleine Wijk samen netjes en groen.

224

Voor iedereen die graag de ophaaldagen van het oud papier in de digitale agenda heeft staan, bij dezen het iCal bestand.

Dit bestand is gemaakt op 1 januari 2024 en bevat de ophaaldagen voor oud papier, en de afwijkingen in het schema voor GFT (zonder tegenbericht wordt dat op woensdag opgehaald.)

Afvalkalender HKW 2024

645

Zaterdag 8 juli is het weer tijd om lekker te tuinieren. Speciaal voor de hardwerkende kinderen: na afloop kan er iets lekkers geroosterd worden boven een vuur.

 

Waar: Kleine Park

Wanneer: 8 juli, vanaf 10 uur tuinieren, vanaf 12 uur roosteren

Wat: roosteren van brood, appels, druiven of andere snacks boven het vuur

In verband met de boodschappen is het fijn als je je aanmeldt via het onderstaande formulier.

 

Roosteren in Het Kleine Park

Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
We kunnen altijd een paar helpende handen gebruiken. Wil je ons helpen, vul dan hier je emailadres in.

1030

De TamTam is onze wijkkrant met leuke en informatieve berichten van en over onze wijk. De TamTam redactie geeft jaarlijks twee edities uit. Vanuit de gemeente zal de subsidie voor het uitgeven van papieren wijkkrantjes echter verdwijnen, vanuit o.a. duurzaamheidsoogpunt. Nu begrijpen wij als vereniging het laatste wel en proberen wij als wijk ook steeds groener te worden maar zijn wij ook van mening dat de TamTam een belangrijke bijdrage levert in onze wijk en dat wij hetzelfde niet gaan bereiken via een digitale nieuwsbrief. Wij willen daarom graag de TamTam op papier blijven uitgeven maar daarvoor hebben wij jullie hulp nodig! Eén editie van de TamTam kost nu ongeveer 90 euro, per jaar hebben we dus zo’n 180 euro nodig.

Word vrienden van de TamTam voor een bedrag van minimaal 5,00 euro per kalenderjaar en help ons om de TamTam op papier te kunnen blijven uitgeven. Omdat wij het belangrijk vinden dat de TamTam de gehele wijk bereikt, blijven we hem wel overal bezorgen. Mochten we meer geld ophalen dan nodig, dan besteden we dit aan activiteiten voor de wijk (burendag, Buitenbios etc). Hierover wordt tijdens de ALV jaarlijks verantwoording afgelegd.

Direct betalen kan ook door de volgende QR code te scannen:

586

Natte sneeuw, schrale wind, vrieskou: de hoogste tijd voor de eerste tuinierochtend in Het Kleine Wijk!
Zaterdag 11 maart vanaf 10.00u gaan we aan de slag in Het Kleine Park.

Je hoeft geen groene vingers te hebben; er zijn genoeg klusjes die echt iedereen kan. Neem vooral je ladder, snoeischaar en bruine kliko mee, want we gaan de leibomen snoeien.
We sluiten af met koffie/thee en wat lekkers.

Jij komt toch ook helpen? Zo houden we Het Kleine Wijk samen netjes en groen.