Home Burendag

Burendag

Het was weer een mooie en gezellige Burendag do it yourself – do it together op zaterdag 23 september! Met middagactiviteiten voor jong en oud; gezamenlijk eten (voor-)bereiden en opsmikkelen. ’s Avonds muziek en gezelligheid en een geweldige pubquiz mét live muziek! Het mooie weer maakte de dag helemaal af.

Allemaal bedankt en tot volgend jaar!

 

Terugblik Burendag 2016

Op 24 september 2016 stond Het Kleine Wijk Op de Camping. Traditiegetrouw werkte het weer mee op deze zesde Burendag in Het Kleine Wijk; het was het een gezellige dag met onder andere vossenjacht, buffet en pub-quiz. De avond werd afgesloten met muziek, dans en vuurkorven.

 

 

Terugblik Burendag 2015

Op zaterdag 26 september 2015 vond de 5e Burendag plaats in Het Kleine Wijk. Met als thema Het Kleine Wijk Draait Door. De dag stond in het teken van draaien en rondjes. Met een lekker zonnetje kijken we terug op een mooie lustrum-editie. Bekijk de trailer hiernaast.

het_kleine_wijk_draait_door_logo (Mobile)

 

Terugblik Burendag 2014

Zaterdag 27 september 2014 was de 4e Burendag in Het Kleine Wijk. Voor het eerst stond de Burendag in het teken van een thema: Indian Summer. En met 21 graden en een heerlijk zonnetje was het ook een Indian Summer. Bekijk het videoverslag van deze Burendag hiernaast.

Burendag 2014: indian summer