Home Burendag

Burendag

Zaterdag 23 september doen we het zelf en doen we het met elkaar: do it yourself – do it together.

De dag begint met diverse leuke activiteiten voor jong en oud: van elkaar schmincken – do it together – tot allerlei sportieve activiteiten en spellen, en een speurtocht – do it yourself. Laat je verrassen!

Voor het eten regelen we salades, brood en sauzen. Daarnaast regelen we barbecues. Je neemt je eigen vlees/vega mee die je zelf op de barbecue bereidt. En je neemt je eigen bord en bestek mee – do it yourself. Wij zorgen natuurlijk voor aparte barbecues voor halal vlees en vegetarische bereiding.

Slagerij Blankenstijn aan de Laan van Chartroise 83 stelde speciaal voor deze Burendag vleespakketjes samen: voor volwassenen 5 stuks voor € 6,-; voor kinderen 2 stuks voor € 2,50. Deze pakketjes kun je t/m 19 september bestellen en betalen bij de slagerij. Op Burendag zelf kun je de bestelde pakketjes vanaf 18.00u ophalen in Het Kleine Park. Uiteraard bepaal je zelf of je hier gebruik van wil maken.

Na het eten is het tijd voor gezelligheid en muziek onder het genot van een drankje. In een zinderende pubquiz kun je laten zien hoe breed en diep de kennis van jouw burenteam is – do it together. Vraag zelf je favoriete nummers aan en stook een fikkie in de vuurkorf – do it yourself.

Dit is het complete programma:

15.30-17.00 activiteiten voor jong en oud
16.00-18.00 borrel
17.00-18.00 voorbereiding eten, salades maken
18.00-20.00 eten
20.00-0.00 bar, muziek, gezelligheid

 

En wat kost deze geweldige dag? Alleen voor het eten (salades, brood en sauzen) en gebruik van de barbecue vragen we een kleine vergoeding van € 5,-. Als je geen lid bent van de bewonersvereniging betaal je wat meer: € 7,50. Kinderen eten gratis mee. Drankjes zijn tegen betaling te verkrijgen aan de bar: fris/sap kost € 0,75 en bier/wijn € 1,50.

De rest van de dag is gratis toegankelijk voor alle buren.

We hebben wel jouw hulp nodig – bijvoorbeeld bij het bereiden van de salades. Neem je snijplank en mesje mee; dan gaan we samen aan de slag. Maar ook voor andere onderdelen kunnen we je hulp goed gebruiken, zoals bij het opbouwen, bij de middagactiviteiten of achter de bar. Samen maken we er weer een mooie dag van – do it together.

 

We hopen jou ook te zien op zaterdag 23 september in Het Kleine Park!

 

 

Terugblik Burendag 2016

Op 24 september 2016 stond Het Kleine Wijk Op de Camping. Traditiegetrouw werkte het weer mee op deze zesde Burendag in Het Kleine Wijk; het was het een gezellige dag met onder andere vossenjacht, buffet en pub-quiz. De avond werd afgesloten met muziek, dans en vuurkorven.

 

 

Terugblik Burendag 2015

Op zaterdag 26 september 2015 vond de 5e Burendag plaats in Het Kleine Wijk. Met als thema Het Kleine Wijk Draait Door. De dag stond in het teken van draaien en rondjes. Met een lekker zonnetje kijken we terug op een mooie lustrum-editie. Bekijk de trailer hiernaast.

het_kleine_wijk_draait_door_logo (Mobile)

 

Terugblik Burendag 2014

Zaterdag 27 september 2014 was de 4e Burendag in Het Kleine Wijk. Voor het eerst stond de Burendag in het teken van een thema: Indian Summer. En met 21 graden en een heerlijk zonnetje was het ook een Indian Summer. Bekijk het videoverslag van deze Burendag hiernaast.

Burendag 2014: indian summer