Home Activiteiten Gezellige én productieve eerste tuinier-ochtend in Het Kleine Park

Gezellige én productieve eerste tuinier-ochtend in Het Kleine Park

621
Gezellige én productieve eerste tuinier-ochtend in Het Kleine Park

Zaterdag 10 maart tuinierden we weer voor het eerst dit jaar. Het was een supergezellige ochtend met een flink aantal actieve buren (én buurkinderen!). We hebben we een lange lijst met klussen uitgevoerd: van het snoeien van de leibomen tot schoffelen, van zwerfvuil prikken tot allerlei reparaties.

28 april volgende tuinier-ochtend

De volgende tuinier-ochtend is op zaterdag 28 april. Dan is de lente écht begonnen en we vinden het leuk om het tuinieren te combineren met een gezellige activiteit. Eerder hebben we geknutseld (vogelhuisjes schilderen); was er een poppenvoorstelling en hoorden we een boeiend verhaal. En we sloten vaker af met een picknick waar iedereen eigen eten en drankjes meenam.

Heb jij een goed idee voor een activiteit en wil je deze organiseren? Neem dan contact op met het bestuur voor ondersteuning: bestuur@hetkleinewijk.nl.

Tot de tuinier-ochtend op 28 april!

Tuinieren in Het Kleine Park