Home Activiteiten Geslaagde nieuwjaarsborrel in Brewpub Oproer

Geslaagde nieuwjaarsborrel in Brewpub Oproer

717
Geslaagde nieuwjaarsborrel in Brewpub Oproer

Het nieuwe jaar begon veelbelovend op de nieuwjaarsborrel van Het Kleine Wijk. In Brewpub Oproer naast station Zuilen stonden de speciaalbiertjes weer klaar naast de brouwketels. Het was gezellig druk op de koude zondagmiddag. Even bijkletsen en elkaar de beste wensen wensen na de kerstvakantie, terwijl de bierdrinkers intussen hun bierkennis konden showen. Was dit nou de pale ale of het weizenbier? De koks bakten er frietjes met veganistische mayo bij, de peuters aten peren en de wat oudere kids stonden rond de voetbaltafel. Een perfect begin van het nieuwe jaar.

Als lid van de bewonersvereniging Het Kleine Wijk bekijk je meer foto’s in de besloten Facebook-groep.

Nieuwjaarsborrel in Brewpub Oproer