Home Algemeen Wil jij ook glasvezel?

Wil jij ook glasvezel?

685

Met glasvezel is supersnel internet, hoge kwaliteit TV en nog veel meer mogelijk. De nieuwbouw aan de Laan van Chartroise is onlangs aangesloten op het glasvezel. In Het Kleine Wijk en andere nieuwbouwprojecten in de buurt is dit echter niet gerealiseerd tijdens de bouw. En dat vinden wij er jammer.

Wil jij ook glasvezel? Laat het dan weten met onderstaand formulier. Als we voldoende woningen vinden in onze wijk die ook glasvezel willen kunnen we Reggefiber wellicht wel bewegen dit te realiseren.

Ik wil ook glasvezel

Geef hier aan dat je ook glasvezel wil in Het Kleine Wijk
  • Vul hier het e-mailadres in waarop wij u kunnen bereiken.
  • Hier kun je nog eventuele vragen of opmerkingen kwijt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.