Home TamTam De TamTam van februari 2017 is uit

De TamTam van februari 2017 is uit

373

In het weekend van 18/19 februari valt bij alle bewoners van Het Kleine Wijk de nieuwe TamTam weer in de bus. In dit nummer staan we onder meer stil bij de verkeersveiligheid in de wijk en vind je er foto’s terug van de Nieuwjaarsborrel die 8 januari plaatsvond in Brewpub Oproep. En in de rubriek Buurten bij de buren gaan we langs bij Zeliha en Mehmet.

Rapport Verkeersveiligheid in de wijk

Auto’s die te snel door de bocht gaan in de Kastanjestraat, kliko’s die her en der op de stoep staan, onoplettende kleuters op fietsjes… ook in Het Kleine Wijk kan het verkeer nog veiliger worden. Zes bewoners liepen op woensdag 23 november door de wijk met twee specialisten van de gemeente: verkeerskundige Martijn Dijkhof en wijkadviseur John Buitink. De wandeling ging langs tien plekken die volgens bewoners aan verbetering toe zijn, zodat ter plekke bekeken kon worden welke ingrepen haalbaar zijn. Het bestuur maakte van de verkeersknelpunten een rapport. Dit rapport kun je hier downloaden.

TamTam niet ontvangen?

Heb je de TamTam gemist of wil je een extra exemplaar? Stuur dan even een mail aan tamtam@hetkleinewijk.nl. De TamTam bezorgen we ook bij bewoners met een Nee/Nee-sticker en hebben daar nog nooit opmerkingen op gekregen. Wil je de TamTam toch niet ontvangen, stuur ons dan ook even een mail.

Volgende TamTam verschijnt in mei

Eind mei komt de nieuwe TamTam uit en in deze TamTam staan we stil bij wonen in Het Kleine Wijk. Heb je nieuws, foto’s of ideeen voor dit of een ander nummer, stuur ons dan uiterlijk 1 mei een tamtam@hetkleinewijk.nl.