Home TamTam De TamTam van september valt op jouw deurmat

De TamTam van september valt op jouw deurmat

511
De TamTam van september valt op jouw deurmat

Vandaag, 9 september, is de nieuwe TamTam verschenen met maar liefst 8 pagina’s aan wijknieuws. In dit nieuwe nummer vind je onder meer een verslag van de Wijksafari & vogelspotten van 4 juni, gaan we buurten bij buurman Hans (K38) en staan we uiteraard stil bij de jaarlijkse Burendag die op zaterdag 24 september plaatsvind. De TamTam wordt de komende dagen huis-aan-huis verspreid in de wijk.

Minder auto’s en meer groen

Het thema-artikel in dit nummer (pagina 4+5) gaat over het verkeer in en rondom de wijk. Zo wordt er in de Kastanjestraat, waar veel kinderen spelen, regelmatig te hard gereden. Tijdens de laatste ALV kwam dit ook al ter sprake en is onder meer geopperd om een verkeerskundige naar de situatie te laten kijken. Wat vind jij van de verkeerssituatie? Heb jij ideeën of tips? Discussieer mee op Facebook.

Veel foto’s

Met de 8 pagina’s tellende TamTam hebben we extra veel ruimte om te laten zien wat er in de wijk gebeurt. In dit nummer vind je onder meer foto’s van de ‘making off’ van de kINdGANG, de Buitenbios en het groene schoolplein van de Rietendakschool.

Stuur de redactie jouw foto’s en nieuws

In de 3e week van november verschijnt het laatste nummer van dit jaar. Tot en met 31 oktober kun je jouw tips, nieuws en foto’s mailen naar: tamtam@hetkleinewijk.nl.