Home Activiteiten Priknick op zaterdag 4 april 2015

Priknick op zaterdag 4 april 2015

1773
priknick 2015 Het Kleine Park

Met de mooie lentedagen beginnen de groene vingers te kriebelen. De bewonersvereniging van Het Kleine Wijk organiseert daarom op zaterdag 4 april een leuke activiteit in Het Kleine Park om de komst van de lente te vieren. Bewoners van Het Kleine Wijk maar ook uit de aangrenzende buurten zijn van harte welkom.

Gevarieerd programma

Het bestuur en de tuincommissie Het Kleine Park hebben een gevarieerd programma samengesteld voor jong en oud:

10.00u Schoffelen en zwerfvuil prikken
We beginnen met het netjes maken van onze gezamenlijke (speel-)tuin, samen met de tuincommissie van Het Kleine Park. Als je een schoffel of bezem hebt mag je die meenemen, maar we hebben zelf ook gereedschappen.

11.00u Verhalenverteller
Een meeslepend verhaal voor kinderen van 4 tot 8 jaar over de lente, over planten die groeien en groeien, tot… ja: tot waar? Neem je eigen stoeltje mee en kom luisteren.

11.30u Knutselactiviteit: plantenpotje schilderen en tuinkers zaaien
Schilder je eigen plantenpotje en zaai er tuinkers in. Voor de potjes en schildermateriaal wordt gezorgd, maar kom op tijd want op = op! Na afloop mag je jouw potje mee naar huis nemen en thuis kijken hoe snel jouw tuinkers opkomt.

12.30u Picknick – ‘Bring-Your-Own-Food’
Neem zelf je eten en drinken mee en kom gezellig op het gras en aan de picknicktafels zitten.
Je hoeft je niet aan te melden en je hoeft ook niet aan alle onderdelen mee te doen. Wij zorgen de hele ochtend voor koffie en thee. We hopen je te zien op zaterdag 4 april!

Iedere eerste zaterdag van de maand: tuinieren

Vanaf nu gaan we weer elke eerste zaterdag van de maand Het Kleine Park onderhouden en natuurlijk verbeteren. Kom je ook eens meehelpen?